Ne dobd el a zagyad!Josh McDowell – Bob Hostetler:

Tévhitek a keresztyénségről

Fordította: Cs. Szabó Sándor

Rövid fejezetekben a közgondolkodás által elfogadott közismert tévhiteket mutat be az amerikai szerzőpáros, mint a jó tanító, a szupersztár, a többféle olvasat, vagy a címlaplány, a férfiasság és a szerelem első látásra mítosza. Életteli példatörténeteik hol meglepőek, hol szórakoztatóak, de mindenképpen elgondolkodtatják a fiatalokat, hisz elsősorban nekik szól a kiadvány. Vajon mi mit tudnánk felelni az ilyen kérdésekre:

Isten valóban egy kozmikus zsaru, akinek a legfőbb célja a jókedv és az öröm eltiprása?A Biblia szerzői valóban legendákká torzították a tényeket?Csak a keresztyénségen keresztül érhető el Isten?Jézus egy tanító volt, de tudja egyáltalán valaki bizonyítani a feltámadását?Témánként kérdések, feladatok vezetik tovább a gondolkodást. Egy ifi-kör hasznos útmutatója, vezetője lehet a kiadvány.

Josh McDowell író és nemzetközileg ismert előadó. Szerzőként és társszerzőként több mint száz könyvet jegyez. Fiataloknak ajánlható magyarul is megjelent könyvei: Az vagyok, aminek mások mondanak?; Neked milyen szerelem kell?; Miért várj?; Választ keres a Da Vinci-kód.

Terjedelem: 156 oldal
Azonosító: A-031351
Kiadás éve: 2005

Kategória: