Színről színre


Újszövetségi kártyagaléria
Társasjáték tízéves kortól 2-8 játékos részvételével
B. Tóth Klára – Borda Mátyás – Miklya Zsolt

„Színről színre” nézhetjük végig a Biblia történeteit, főbb életképeit, szimbólumait, ha közelebb lépünk a művészettörténet korszakaihoz, jól szemügyre vesszük a művészek alkotásait. Rácsodálkozhatunk különböző korok és alkotók bibliai világképére, biblia- és istenképére, megismerhetünk keresztény jelképeket, értékeket, fogalmakat. Felfedezhetjük a művészeti korstílusok, képzőművészeti műfajok jellegzetességeit, rejtett információit, mint pl. a tárgyak, mozdulatok, egyéb képi elemek vagy a színek szimbolikája.
Ilyen „színről színre” való szemlélődésre, játékos felfedezésre invitál ez a bibliai és művészettörténeti kártyajáték, ami végigvezet a művészettörténet nagy korszakain az ókortól napjainkig. 160 kártyán 160 újszövetségi témájú műalkotás – freskó, szobor, kárpit, táblakép, ikon, dombormű stb. – színes képével találkozhatunk, öt alapjáték tízféle játékszabálya közül választhatunk. Kártyagalériát építhetünk a bibliai téma, korstílus, származási hely, műfaj figyelembevételével. Tízéves kortól gyerekeknek és felnőtteknek, fiataloknak és öregeknek, otthon és gyülekezetben, iskolában és táborban, egyszerű változata még útközben is játszható.

Játéklehetőségek:

*Keresztkirakós galéria: egyszerű és összetett, közös, páros és magángaléria*Művészeti kvartett*Kérdezz-felelek*Gyűjtemények: Műgyűjtő és Bibliaépítő*Tárlatvezetés

Könyvészeti adatok:

Méret: 12x18x5 cm, papírdobozban
Kategória: játék
Megjelenés dátuma: 2009. november 23.
Ára: 3300.- Ft
Megrendelési száma: A-030972

Kategória: