Kifestők

Számkifestő

Miklya Zsolt – Vajda Melinda
 
Bibliai szám-­ és fogalomgyarapító
 
Volt egyszer egy hegy. Nem volt túl nagy. De azért elfért rajta egy vár. A vár körül pedig egy város. Már messziről látták az utazók. „Nézzétek, ott a hegyen épült város! Nézzük meg közelebbről!”
Kategória: 

Engem Isten nagyon szeret

Miklya Luzsányi Mónika – Horváth Mónika

Színes gyermekkönyv 

Kifestő és foglalkoztató füzet

 

„Engem Isten nagyon szeret, ...ezért lehetek ember. Kaptam tőle szemet, szájat, fület, orrot, kezet és lábat, ezeket mind kiszínezem. A hajamat és a ruhámat is. Egyébként lány vagyok, és Luca a nevem. Nézd csak, ilyen vagyok” – kezdi Luca a mondókáját a kifestő füzet elején. Nemsokára megismerjük a bátyját, Lócit, és a szüleiket is. És mindazt a csodát, amit Luca érzékszervein keresztül felfog, fejében elraktároz, és szívében megőriz. S amiért hálát tud adni: „Köszönöm, hogy így szeretsz, Istenem!”

Józsua és az állatok kifestők

Miklya Luzsányi Mónika – Kelemen Czakó Rita

5 részből álló kifestő-sorozat

 

Józsua ötéves nagyfiú. Nagyon szereti az állatokat és a vadasparkot, ahova Apával szokott járni. Apa mesél az állatokról, meg a másik Josuáról, aki régen Izraelben élt. Neki nem kellett vadasparkba menni, hiszen a házban, ház körül, mindenütt állatokkal találkozott.

A kifestő-sorozat a Józsua és az állatok című könyv állatait és bibliai történeteit mutatja be néhány színezhető képben, könnyen olvasható, rövid szövegben. Óvodásoknak és olvasni tanuló kisiskolásoknak ajánljuk.

Kategória: 

Brumnabás kifestőVizi János:

A „Konrád könyvek” harmadik része egy kifestőkönyv, melyet Vizi János játékos jókedvében, gyermeki örömmel rajzolt a gyermekeknek. A néhány szavas képaláírások a Brumnabás Karácsonya történetét veszik végig, de itt a képek azok, amelyek magukért beszélnek.

Elfogyott, jelenleg nem kapható.

Terjedelem: 32 oldal
Azonosító: A-031031
Kiadás éve: 1997

Kategória: 

Állatnyomok a Bibliában 1-3Miklya Zsolt – Damó István:

nyomkereső és színező füzet

Kategória: 

A szivárvány alattKádár Ferenc – Ferencz Gabriella:

bibliai kifestő

Kategória: